Nieuws

Agenda indoor 2016

Dressuurwedstrijd paarden Selectie op 15 en 16 oktober In Hippisch Centrum Leudal te Baexem. Vraagprogramma van deze dressuur wedstrijd is te vinden op Startlijsten.nl onder Baexem. Inschrijven kan door een mail te sturen naar  dressuurheibloem@gmail.com.

* Springwedstrijjd paarden Selectie 17 en 18 december in Manege De Vosberg te Helden.

——————————————————————————————————————–

16 & 17 juli outdoor concours Hippique LRV Heibloem te Panningen

Na een jaar van afwezigheid mochten wij weer een outdoor concours organiseren! Onze vereniging koos voor een aangepaste indeling van het terrein waar we achteraf vele complimenten over kregen. Beide dagen zijn weer prima verlopen en we hadden geluk met het weer! Tevens hadden we ook dit jaar net zoals in 2014 een sponsor aan een Z ruiter gekoppeld. Winnend duo Buro Henck Roggel – Wiel Heber. Zie onderstaand kranten artikel.

Dagblad De Limburger plaatste een mooi artikel.

13723835_597325993760437_6842405251859217218_o

————————————————————————————-

” Rijvereniging Heibloem betrekt sponsoren bij het springen

Op zaterdag 19 en zondag 20 juli organiseerde LRV Heibloem weer een mooi Concours Hippique. Beide dagen zaten vol en er kon genoten worden van de dressuur B t/m ZZ-licht en springsport in de klasse BB t/m ZZ. Op zondag werd er een sponsorbijeenkomst georganiseerd voor de hoofdsponsoren. Ze werden ontvangen met een hapje en drankje en konden op verhoogd niveau genieten van topsport. Mans Buurman verkende met de sponsoren het parcours en vertelde de ins en outs van de springsport. Elke sponsor kon gokken wie de winnende ruiter of amazone zou worden. Zie hieronder het krantenartikel met daarin de winnende ruiter en sponsor…

Sponsoren bedankt!

–> Foto’s <–

kranten artikel LRV Heibloem

 

LRV Heibloem 31-08-2014

————————————————————————————-

Concours Hippique van LRV Heibloem. Springen en dressuur zal plaatsvinden in het 3e weekend van juli. LRV Heibloem 13-05-2014

————————————————————————————-

29 november begint Jumping Indoor Maastricht. Wij wensen alle ruiters en amazones veel succes en vooral veel plezier. In het bijzonder onze springleden Roy en Edwin Hendriks zij zullen strijden voor de Dagblad De Limburger prijs. Zaterdag zal onze dressuur amazone Judith Peeters haar mooie kür op muziek rijden in de Marli Hommel Art Prijs categorie. Veel succes – LRV Heibloem 28-11-2013

Naamloos

————————————————————————————-

LRV Heibloem heeft weer een tweetal indoor wedstrijden op de planning staan. Indoor dressuur wedstrijd op 7 en 8 december 2013 (selectie wedstrijd) en springen indoor wedstrijd op 8 en 9 februari 2014. Graag tot ziens.

————————————————————————————-

LRV Heibloem kijkt terug op een zeer mooi Concours Hippique. Met hoogte punten zoals het strodorp, Dressuur rijden op Grand Prix niveau en de speciale sponsor bijeenkomst.

Wij bedanken grondeigenaar Bert van Lier, alle ruiters en amazones, de juryleden, het publiek, onze sponsoren en natuurlijk onze eigen leden en vrijwilligers. Hopelijk tot volgend jaar.

————————————————————————————-

Voor onze actuele nieuwtjes kunt U vrienden met ons worden op onze Facebook pagina. Hier houden wij jullie Up to Date over onze wedstrijden, leuke foto’s en andere leuke weetjes.